Bavinck reunie 2011
Door: Koos Biel
11 Maart 2011 | Nederland, Groningen
Beste oud-Bavinckers,
Het valt ons een beetje zwaar om het volgende nieuws te brengen: de reünie van 28 mei 2011 gaat niet door!
De reden van het afzeggen zit hem in de teleurstellende hoeveelheid deelnemers. Wij hebben daarvoor alle begrip, maar vinden het met jullie jammer dat deze dag geen doorgang kan vinden. Tot zover “het slechte nieuws”….
Omdat er geen echte reden is om bij de pakken neer te zitten, zijn wij al weer op positieve wijze bezig met de toekomst! Daarover gaat de rest van dit bericht.
Degene die al betaald had voor de reünie in 2011, krijgt uiteraard zijn/haar geld terug; dat regelt Bouko Bandsma, die zichzelf heeft opgeworpen als onze penningmeester (en dank daarvoor!).
Daarnaast hebben wij het initiatief genomen om alvast een datum te “prikken” voor het volgende jaar: 26 mei 2012!
Zo, je kunt ons niet verwijten dat we te afwachtend zijn; wees zo goed (als je natuurlijk geïnteresseerd bent) en plan deze datum in je agenda voor 2012 zodat we elkaar dan kunnen ontmoeten en wederom herinneringen kunnen ophalen aan lang vervlogen tijden…
Tezijnertijd zal er een mailtje op je digitale deurmat vallen met daarin alle bijzonderheden voor die bewuste dag in 2012. Dat mailtje zal , net als nu gebeurd is, trachten te peilen hoe de belangstelling is voor onze reünie; je snapt dat er aan onze reünie een planning komt hangen en met die planning zullen kosten gemoeid zijn, dus is het van belang dat je ons laat weten of jij denkt te komen op die bewuste dag. Wij kunnen dan vervolgens de planning omzetten naar “definitief” en iedere betrokkene (ja, ook jou!) informeren. De locatie zal hetzelfde blijven, naar wij nu kunnen inschatten.
Voor mijn beurt “schrijvend” (= sprekend) zeg ik (Menno Drewes) dat het goed mogelijk is dat er op onze site http://www.bavinckmulo.waarbenjij.nu/ weer eens een actueler berichtje verschijnt; dit ter aansporing c.q. motivatie van ons allen.
Mede namens Koos Biel, Anneke Medema en Bouko Bandsma: TOT 26 mei MEI 2012!!
Mede namens Koos Biel, Anneke Medema en Bouko Bandsma: TOT 26 mei MEI 2012!!
07 Maart 2012 - 15:26
Dea Cremer Snitjer:
Hallo,
Ben er gisteren pas achtergekomen, dat jullie een reunie willen doen.
Nu lijkt me geweldig !
Ben nog nooit op een reunie van mijn klasgenoten geweest.
Groetjes ...Dea.