Bavinck reunie 2011
Door: Koos Biel
25 November 2010 | Nederland, Groningen
Dag beste oud-Bavinckers!
Op de grens van 2010-2011 weer eens een nieuw berichtje op onze site.
En wat voor één!!
Sommigen van jullie zullen al wel gemerkt hebben dat ik zo hier en daar wat ongeduldig begon te worden, en terecht, zo lijkt mij. Immers: we worden er met zijn allen nooit meer jonger op en dus moet je leven in het “nu” en niet uitstellen wat leuk en belangrijk is; en daarom…….
….GAAN WE WEER OP REUNIE!!!!
Mede namens Koos Biel, Anneke Medema en Bouko Bandsma……..mag ik (Menno Drewes) jullie weer uitnodigen, nu om deel te nemen aan onze 3e Bavinck-reünie!
Het feest zal plaats vinden op zaterdag 28 mei 2011, op dezelfde locatie als de vorige keer, n.l. Partycentrum “de Hoogte” Kerkpad 8 te Winsum.
klik hier: http://www.dehoogte.nl
De Dag
We willen graag weer om 5 uur s'middags beginnen waarbij je bij binnenkomst een cocktail krijgt aangeboden, ook de lekkere hapjes zijn weer van de partij en is er een discjockey die ons zal onderhouden met passende muziek ( uit de sixties en seventies ).
Verder staan uiteraard vooral jullie (wijzelf) op het programma, want jullie (onze) aanwezigheid is waar het om draait!
Ook zou het kunnen zijn, dat je iets weet of in je bezit hebt dat van waarde kan zijn voor onze reünie; laat ons dat zo snel mogelijk weten, dan kunnen we met je overleggen hoe we het gaan inpassen.
Gang van zaken
Ook deze keer ontkomen we uiteraard niet aan een financiele bijdrage en daarom willen we jullie vragen om
€ 20,= per persoon over te maken op banknummer 2716933 tnv. B.Bandsma-Groningen onder vermelding van "Reunie Bavinck 2011"
Zorg dat je schoolgenoten, die jij wel kunt bereiken maar wij (nog) niet, middels een berichtje op de hoogte brengt van ons initiatief.
Afwachten
Zo. En nu maar afwachten tot het zover is…
Intussen wensen wij jullie alvast een heel goed en gezond begin van 2011 toe!
We rekenen op je komst!
De Website
Voor foto's van de vorige reunies e.d : klik hier http://tinyurl.com/32hltah
Voor filmpjes van de vorige reunies e.d : klik hier http://tinyurl.com/3xnc58g
26 November 2010 - 11:10
Anneke Medema:
Hallo luitjes, hier even een berichtje van mij. Zoals jullie hebben kunnen lezen komt hij er dus weer aan DE REUINIE yes!!!! Hoop dat iedereen er weer net zo veel zin in heeft als de vorige keren, ik verheug me er nu al weer op!!!! See you all, groetjes, Anneke -
26 November 2010 - 18:51
Guus Van Bommel:
Helaas, helaas kan ik niet op deze dag, mijn vader wordt 83 en daar wil ik bij zijn. Of anders ben ik op Ameland, het lycurgusvolleybal toernooi, voor het 25 ste jaar. Kan ik dus niet missen. Heel veel plezier allemaal en geniet van de dag.
Groet Guus
Misschien is ook leuk om elkaar te ontmoeten op LinkedIn.
02 December 2010 - 16:15
Noor:
Hoihoi,
Wat een overweldigende reacties....... Misschien niet de juiste tijd voor dit mailtje ivm Sinterklaas/Kerstdrukte? Volgens mij is dit de 4e reunie. We hebben 1 gehad in Zuidlaren, 1 in Roden, 1 in Winsum en nu weer 1 in Winsum of ben ik nu gek? Hoop iig dat deze reunie weer even gezellig wordt als de voorgaande reunies! -
02 December 2010 - 16:16
Noor:
Wil iedereen wel fijne feestdagen wensen en een heel gelukkig en gezond 2011! -
03 December 2010 - 18:37
Wies Bosscher:
ik ben 3 keer naar een renie geweest dus Noor heeft gelijk, het wordt de 4e keer. Hopelijk komen er weer net zo veel oud leerlingen als de vorige keer in Winsum. Groetjes, Wies -
04 December 2010 - 19:51
Menno:
Kun je nagaan hoe dit onderwerp gelezen wordt: jullie hebben gelijk, het is inmiddels de 4e reunie!!
Foutje van mij......(zucht)...
Jullie fanatisme dwingt bewondering af! -
08 December 2010 - 20:18
Anneke Medema:
Ook ik wil graag iedereen fijne feestdagen en een heéééél gelukkig, maar bovenal een gezond 2011 toewensen.
Lieve groetjes, Anneke -
05 Januari 2011 - 18:45
Menno:
Voor alle lezers van onze site:
Maak er in 2011 weer iets bijzonders van, uiteraard in een goede gezondheid.
Dat je maar veel plezierige uitdagingen te verwerken krijgt (waarvan onze reunie ongetwijfeld een mooi voorbeeld is)! -
28 Januari 2011 - 10:41
Bouko Bandsma:
Hallo allemaal.
Ik hoop dat iedereen de eerste maand van 2011 in goede gezondheid is doorgekomen.
Het loopt nog niet storm met de aanmeldingen. Ik kan mij voorstellen dat sommigen misschien vakantie hebben in deze periode, maar laat dit dan even weten.
We hopen op zeer vele aanmeldingen zodat we weer een fijne middag/avond mogen hebben.
Er is nog tijd genoeg, maar voor de organisatie is het wel leuk om dit vroegtijdig te weten.
Tot ziens op 28/05 -
04 Februari 2011 - 17:44
Goos:
leuk leuk leuk. Ik kom en betaling volgt -
20 Februari 2011 - 17:49
Jannie Doggen:
Goeiedag even,
Ik heb me net opgegeven, heb er nooit meer aangedacht om me op te geven. Stom Stom Stom. Maar het komt allemaal in orde hoor. Vind het geweldig om elkaar weer te zien (de jaartjes gaan wel tellen hoor). Tot de 28e. Groetjes Jannie